Poema o prstenu moći + prsten na lančiću

Prezadovoljna!
Prelep poklon, vingate koverta i jako lepa izrada pisma, pečat izuzetan a prsten sjajan, kao iz Gospodara. Sve preporuke!
Tijana / 23. novembar 2019.
Poema o prstenu moći + prsten na lančiću

Standardna cena: 2.000 din.

Special Price 1.700 din.

Ukoliko si baš ti dovoljno hrabar i snažan da upravljaš Prstenom Moći ili znaš nekog kome samo Jedinstveni nedostaje da bude nezaustavljiv u ostvarenju svojih snova, evo pravog poklona za tebe. Sada možeš posedovati ono o čemu su maštali mnogi čarobnjaci, ljudi, vilenjaci i drugi stanovnici Srednje Zemlje. Suočavajući se sa novim izazovima i otvarajući nova životna poglavlja, pomoć stiže u vidu najmoćnijeg prstena koji te čini nepobedivim. Kao bonus, uz Prekrasnog ostaješ forever young, nevidljiv po potrebi, ali moraš paziti na kontraindikacije. Nazguli, Sauron i Golum će pokušati da te pronađu, a ima i još jedan problemčić - prsten je zao :) Ipak, da li si dovoljno snažan da ga potčiniš svojoj volji?
Da li si ti Gospodar Prstenova?

Obradujte sebe i drage ljude ovim malim delom Tolkinove Srednje zemlje.
Odličan poklon za praznike, čestitke, rođendane, godišnjice, diplomiranja, dan zaljubljenih i druge lepe povode, namenjen svim ljubiteljima epske priče o prstenju moći, hobitima, vilenjacima, čarobnjacima, borbi između dobra i zla.

U pismu dobijate:


  • Peronalizovano pismo sa stihovima Poeme o Prstenu Moći (na Engleskom ili Srpskom jeziku). Pored stihova i crteža, ostavljen je prostor za vaš lični tekst/čestitku (po želji, nije neophodno dodavati lični tekst).

  • One Ring ogrlica - Prsten moći (univerzalna veličina) na lančiću, bižuterija

  • Vintage koverta sa imenom, adresom i tekstom po vašoj želji (pogledati primer sa slika)

  • Voštani pečat u obliku Tolkinove rune ili u obliku belog drveta Gondora (boja po želji)

  • Ukrasna traka

Napomena: ovo je adresa koja će biti ispisana na poklon koverti, nije adresa kojoj se šalje celo pakovanje.

* Obavezno popuniti

Standardna cena: 2.000 din.

Special Price 1.700 din.