Pismo

1. Šta su pisma ministarstva magije?

Svako naše pismo je posebno dizajnirano u stilu i duhu motiva iz nama omiljenih serijala fantazije. Pored ucrtanog dizajna postoji i prostor za vaš lični tekst i posvetu dragoj osobi. Pisma se izrađuju na rustičnom papiru što odaje stvaran magični utisak kakva zaslužuju pisma iz Hogvortsa.

Koverta

2. U kakvoj koverti dolaze pisma?

Pismo se zatim pakuje u starinsku kovertu. Na kovertu možemo napisati posvetu/adresu dragoj osobi kojoj je namenjen poklončić. Adresa može ali i ne mora biti stvarna jer se ne procesira kroz poštanski sistem.

Koverta
Pecat

3. Završni dodir i pečatiranje

Koverta se zatim pečatira voskom i simbolom po vašoj zelji. Simboli takođe potiču iz nama omiljenih serijala fantazije, pa vaš poklon može delovati kao da je iz Vesterosa, tek stigao gavranom.

Poklon

4. Dodatni poklončić?

Obratite pažnju na opise proizvoda, neka pisamca dolaze uz lepi poklončić - prsten, ogrlicu ili medaljon, šnalu ili bedž. Učinite svog najboljeg druga svojom desnicom ili dajte voljenoj osobi prsten moći na čuvanje.

Poklon
Personalizacija

5. Želite u potpunosti svoj dizajn pisma?

Ukoliko želite potpuno izmenjen i vaš dizajn/tekst pisma i to smo u mogućnosti da vam obezbedimo, potražite na nasem sajtu proizvode koji se zovu "Personalizovano pismo".

Koverta

6. Finalno pakovanje?

Na samom kraju cela zapečaćena koverta, i potencijalni poklončić, se pakuju u regularnu poštansku kovertu. Ona se adresira na vas - naručioca poklona - i stiže vam poštanskom službom u roku od 3-5 dana.

Koverta
Personalizacija

Za sva dodatna pitanja...

...stojimo vam na raspolaganju!